Môj ligustrum- z odrezka
Môj ligustrum- z odrezka
Ahojte.
Posielam vám fotky z môjho ligustrumu. Pestovany je z odrezka. Vyvoj trval cca 5 rokov. V lete bol pestovany vo velkej nadobe.
Majo
Posielam vám fotky z môjho ligustrumu. Pestovany je z odrezka. Vyvoj trval cca 5 rokov. V lete bol pestovany vo velkej nadobe.
Majo
- lacike
- Dátum registrácie: 30 Jan 2011, 19:13
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Môj ligustrum- z odrezka
Pekny odrezkac, tiez si jeden teraz nechavam vo velkej nadobe hrubnut. Mam ho skor ako spomienku na jednu osobu
Na fotkach je jeden pred a po tvarovani, ci dva rozne? Ten spodny vyzera celkom fajn, len vycisti misku ;)

Na fotkach je jeden pred a po tvarovani, ci dva rozne? Ten spodny vyzera celkom fajn, len vycisti misku ;)
Ahoj.
To nie su 2 stromy, ale pred a po. Mam rad tieto stromy, su velmi vdacne pri trosku lepsej starostlivosti
To nie su 2 stromy, ale pred a po. Mam rad tieto stromy, su velmi vdacne pri trosku lepsej starostlivosti
tak tak, z izboviek mam asi ligustrum najradsej.
caute ...vsimol som si v poslednej dobe na spodnej strane listov ligustra male priesvitne gulicky (akoby kvapky rosy),ale ovela mensie.Moze to byt prejav skodcu (vylucky),alebo nejake vyzrazane hnojivo ??? nejaky bzukot okolo rastlinky nevidim.je to u ligustra normalne?...
Ty sa mas s tymi zvieratkami... Ja som nic na svojich nikdy nemal... Je to na rastline aj nejako poznat, alebo rastie zdravo?
cau,rastlinka je vcelku v pohode.nebadat na nej ziadne znaky poskodenia,len ako vravim tie male kvapocky...
Ahoj, aj na mojom som to pár krát pozoroval. Kvapky ako keby sa potil zo spodu listov, také trochu olejové alebo mastné...neviem si to vysvetliť. Občas sa to objaví. Kým nie sú lepkavé, netreba sa obávať.
long live your 盆栽
P.G.
P.G.
Neviem či to je svetlom, ale moje máva tie kvapky čírejšie.
long live your 盆栽
P.G.
P.G.
Ano,je to svetlom.tie kvapky su cire ako rosa.snazil som sa nafotil to s detailnym rozlisenim,ale viac som z fotaku nevyzmykal.