RastoS - Senecká mestská borievka

Linky na externé galérie členov bonsajfóra.
Pravidlá fóra
Sem pridávajte linky na svoje gelérie v picasa, google+, imageshack alebo iné.
Tu je návod ako jednoducho pridať picasa alebo google+ galériu: viewtopic.php?f=3&t=765
Používateľov profilový obrázok
RastoS
Administrátor
Reactions:
Dátum registrácie: 22 Jún 2010, 18:12

RastoS - Senecká mestská borievka

Príspevok od používateľa RastoS »

ahojte, toto sú fotky len zdrojového materiálu ale dúfam že budem môcť postupne prezentovať jej vývoj. momentálne je zazimovaná v záhrade v zemi.

lacike
Reactions:
Dátum registrácie: 30 Jan 2011, 19:13
Kontaktovať používateľa:

Re: RastoS - Senecká mestská borievka

Príspevok od používateľa lacike »

Toto je velmi perspektivny matros. Presne kvoli takymto veciam vzdy dumam ako sa dostat ku mestskym stromcekom v betonovych kvetinacoch :-)

RastoS
Administrátor
Reactions:

no tento bol veľmi jednochý na získanie a nadávam si že som si nenašiel čas zavolať na mestský úrad skorej.
celý príbeh: počas prechádzok so ženou po Senci som si raz všimol (v lete 2012) že na otvorenom dvore mestského úradu sú uložené polámané a zničené drevené kvetináče. V troch či štyroch ešte boli zasadené aj borievky. Tieto tam až do jesene nečinne ležali, nik sa o ne nestaral až jedného dňa sa pri nich objavil veľkokapacitný kontajner tak som pochopil že ich idú vyhodiť. Zohnal som si na mestskom úrade telefón na pani ktorá má na starosti mestskú zeleň no ale asi mesiac som vždy zabudol zavolať počas pracovnej doby. Počas ďalšej prechádzky som si všimol že jeden strom je už preč ale kontajner tam bol ešte stále. Nakoniec som sa dovolal počas ordinačných hodín. Pani bola milá, opýtala sa ma či som zo Senca, povedal som jej aj adresu kde bývam a na to že kľudne si ich môžem zobrať. Tak som hneď zobral kolegu, auto a fičali sme do Senca. Žiaľ, našli sme už iba jednu a polovica z nej bola úplne suchá, tú som na mieste odstránil, osekal koreňový bal keďže bol taký ťažký že sme ho dvaja nevládali naložiť do auta a bolo. borievka je doma. na jar sa chystám pani navštíviť aj s bombonierov a ponúknuť jej že v prípade poškodených kvetináčov by som sa osobne postaral o ich odstránenie alebo druhá možnosť že by som zamenil poškodenú zeleň za novú.

R

Ahmed
Reactions:
Dátum registrácie: 28 Sep 2010, 14:56

Príspevok od používateľa Ahmed »

myslim si ze s takym pristupom, sa dohodnete este mozno od mesta dostanes aj ty bombonieru ;)

matematema
Reactions:
Dátum registrácie: 07 Máj 2012, 11:05

Príspevok od používateľa matematema »

.... a rovno im vysvetli, že tie staré 20 ročné borievky sa musia vymeniť všetky a máš na najbližšie roky o robotu postaraneeeee:)

RastoS
Administrátor
Reactions:

no dúfam že sa podarí vyjednaj ešte ďalšie kúsky.
Lacike už rieši aj Bratislavu, tam sa tiež nájdu kde tu "škaredé" stromy v kvetináčoch.

R

rost
Reactions:
Dátum registrácie: 20 Aug 2012, 21:56

Príspevok od používateľa rost »

v limbachu boli take strasne skarede borovice a ja teras banujem ze som ich neoresadel ale to som tam bol pred 10_timi rokmi :(

Napísať odpoveď

Návrat na "Galéria"