Prišiel ten čas.

Je to už nejaká doba, ako bolo bonsajforum.sk založené. Pomohlo našej komunite zostať v kontakte, či zdieľať vedomosti a skúsenosti. Neúprosne sa však spôsob interakcie presúva na iné platformy. Vidieť to môžeme na počte nových príspevkov tu oproti https://www.facebook.com/groups/bonsajforum. Väčšina zakladajúcich členov sem už pravidelne nechodí, čo má negatívny dopad na počet a kvalitu odpovedí pre nových členov, resp. začiatočníkov.

Rozhodli sme sa preto, že prevádzkovať toto fórum už nemá zmysel a od leta bude doména presmerovávať na svoj Facebookový náprotivok. Venujte mu prosím tichú spomienku. Vidíme sa!

RastoS & lacike

Jelene, alebo pán Shoichi Kodera

Rudi
Reactions:
Dátum registrácie: 31 Aug 2010, 23:06

Jelene, alebo pán Shoichi Kodera

Príspevok od používateľa Rudi »

Už pred rokom ma zaujala jedna borovica, ktorá mala nápadne málo ihličia. Aj som si myslel, že pojde. Tento rok som ju našiel aj s biednym ihličím. No a po mesiaci ho bolo znovu menej. Pán Shoichi Kodera má to obtrhávanie ihlíc asi od našich jeleňov. Akurát ho presunul do vhodnejšieho obdobia pre borovice. Jelene to totiž robia v zime, keď je sneh a nemajú čo obžierať. Posúďte sami.
Prílohy
Fotené jar 2010
Fotené jar 2010
2.1.2011
2.1.2011
5.2.2011
5.2.2011

Používateľov profilový obrázok
Martis Peter
Reactions:
Dátum registrácie: 28 Sep 2010, 21:07

Re: Jelene, alebo pán Shoichi Kodera