info
Re: info
ahojte,
mathew, ja mam niekolko c. ruzi-druhov, a temer kazda ma iny kvet,zhanal som ich pomerne dlho,
no tento rok sa im nejako nedari, a este moja manzelka ich dala von, na terasu a ked som teraz rano pozeral, asi 2 ks oslahol mraz !!!
mathew, ja mam niekolko c. ruzi-druhov, a temer kazda ma iny kvet,zhanal som ich pomerne dlho,
no tento rok sa im nejako nedari, a este moja manzelka ich dala von, na terasu a ked som teraz rano pozeral, asi 2 ks oslahol mraz !!!
Tak toto je moja Cinska Ruza ktoru som si doniesol domov minuly rok koncom leta.
mal 5 pukov a vsetky rozkvitli postupne. Kvet mi vzdy vydrzal iba jeden den. Ale stalo to zato. Tie kvety su nadherne a obrovske
mal 5 pukov a vsetky rozkvitli postupne. Kvet mi vzdy vydrzal iba jeden den. Ale stalo to zato. Tie kvety su nadherne a obrovske
- lacike
- Reactions:
- Dátum registrácie: 30 Jan 2011, 19:13
- Kontaktovať používateľa:
Tiez si myslim, ze hlavne to NEzastipovanie je nutne. Cinska ruza u svokry kvitla, ked nebola hnojena, bola mnou intenzivne hnojena, zrali ju molice, bola na slnku, v tieni, v bezvetri, vo vetre, s polkou zltych listov.. Tazko sa mi veri, ze niekomu nekvitne. Takze jedine, ze by bola zastipovana (kvetne puky sa robia na konci novych vyhonov).
toto je ta ista rastlina ako na obrazku vyssie s dvojrocnym rozdielom, asi 2 tyzdne po defoliacii. Cize odporucam defoliaciu uprostred jari ked je rastlina v plnej sile. Skusim defoliovat este koncom leta. Potom dam vediet