Prišiel ten čas.

Je to už nejaká doba, ako bolo bonsajforum.sk založené. Pomohlo našej komunite zostať v kontakte, či zdieľať vedomosti a skúsenosti. Neúprosne sa však spôsob interakcie presúva na iné platformy. Vidieť to môžeme na počte nových príspevkov tu oproti https://www.facebook.com/groups/bonsajforum. Väčšina zakladajúcich členov sem už pravidelne nechodí, čo má negatívny dopad na počet a kvalitu odpovedí pre nových členov, resp. začiatočníkov.

Rozhodli sme sa preto, že prevádzkovať toto fórum už nemá zmysel a od leta bude doména presmerovávať na svoj Facebookový náprotivok. Venujte mu prosím tichú spomienku. Vidíme sa!

RastoS & lacike

Borovica kopanie

Používateľov profilový obrázok
Samuel
Reactions:
Dátum registrácie: 19 Mar 2020, 15:46

Borovica kopanie

Príspevok od používateľa Samuel »

Dobrý deň,
Bonsajom sa už snažím venovať nejaký ten čas. Mám zopár hrabov a nejaké stromy ešte v zemi. Chcel by som, však začať pestovať borovice Nejaké už mám v kvetináči, ale tie sú skôr len na tréning. Moja otázka znie, kde v okolí Nitry sa dajú nájsť pekné borovice na yamadori. Poprípade, či sa nenájde niekto v okolí, čo sa chystá na ne na jar (aj iné stromy :D - skúseností nie je nikdy dosť) a keby mu to nevadilo, tak by som sa pridal. Samozrejme v rámci aktuálnych opatrení.
Ďakujem ^:)^

ma1eus
Reactions:
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 11:20
Kontaktovať používateľa:

Re: Borovica kopanie

Príspevok od používateľa ma1eus »

nie som ziadny profik ale tusim borovice sa kopu na leto resp v nitre tesne pred letom
pridal by som sa aj ja :D
Ja som bol borovice kopat v blizkosti malaciek vo vojenskych lesoch tam je slovenska pust piesok a same borovice
tam by sme sa mohli spojist a ist vacsia skupina

lacike
Reactions:
Dátum registrácie: 30 Jan 2011, 19:13
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacike »

Na jar, alebo v lete. Oboje funguje. Na zahori sa kopu tazko, lebo piesok sposobuje, ze maju kilometer dlhe korene.

No a vela stastia hladat niekoho, co pojde prezradzat lokalitu a este aj z toho isteho okresu :-)

Samuel
Reactions:
Dátum registrácie: 19 Mar 2020, 15:46

Príspevok od používateľa Samuel »

S tým pieskom som si aj myslel že to tak bude. A k tomu okresu, nemusí byť rovnaký, skôr som tak myslel že v dojazdovej vzdialenosti

Napísať odpoveď

Návrat na "Pokec"