Prišiel ten čas.

Je to už nejaká doba, ako bolo bonsajforum.sk založené. Pomohlo našej komunite zostať v kontakte, či zdieľať vedomosti a skúsenosti. Neúprosne sa však spôsob interakcie presúva na iné platformy. Vidieť to môžeme na počte nových príspevkov tu oproti https://www.facebook.com/groups/bonsajforum. Väčšina zakladajúcich členov sem už pravidelne nechodí, čo má negatívny dopad na počet a kvalitu odpovedí pre nových členov, resp. začiatočníkov.

Rozhodli sme sa preto, že prevádzkovať toto fórum už nemá zmysel a od leta bude doména presmerovávať na svoj Facebookový náprotivok. Venujte mu prosím tichú spomienku. Vidíme sa!

RastoS & lacike

Zoznamka

Používateľov profilový obrázok
lacike
Reactions:
Dátum registrácie: 30 Jan 2011, 19:13
Kontaktovať používateľa:

Re: Zoznamka

Príspevok od používateľa lacike »

Ramon napísal:Ahojte,
dovolte aby som sa predstavil aj ja kedze na fore som uz nejaky cas.Volam sa Roman,byvam v BA,mam 41r. S bonsajmi som zacal v r.2013 cize stale sa ucim,citam,pozorujem,hladam,zistujem,polievam,striham,presadzam :D . Okrem toho hravam baseball,squash (ked je cas). Bonsaje mam hlavne interierovky (Ficus,Ligustrum,Carmona micr.,Zantoxyl pip.) aj ked by som mal rad nejaky exterierovy,ale v panelaku je to trosku problem.Skusam to aj s olivou,figovnikom a mandarinkou. Mam aj sukulenty - Adenium obesum ktora kvitne takmer po cely rok a tento rok som nejake vysadil zo semiacok tak budem cakat ako sa im bude darit. Dakujem tym skusenejsim za odpovede a prispevky.
Ahoj,

vitaj na fore, zastav sa sem tam u nas na danubius bonsai klube. Tento vikend sa pojde na EBC, ak by sa chcel pridat (odchod busom rano o osmej tusim), tak daj vediet ;-)

Havrann
Reactions:
Dátum registrácie: 09 Sep 2010, 13:45

Príspevok od používateľa Havrann »

Dom odborov Trnavské mýto veľké parkovisko, odchod na EBC 8:00 hod
Marián Šimkovič
Danubius bonsaj klub Bratislava

Knedlos
Reactions:
Dátum registrácie: 24 Sep 2017, 15:38

Príspevok od používateľa Knedlos »

Zdravím,
som tu nový tak sa predstavím.
Volám sa Rado mam 31 rokov a pochádzam zo Šale. Bonsaje sa my páčili už od malička, začínal som s kaktusmi ako mladý chlapec a keď som si kúpil vlastný byt tak sa to už pohlo. Minulý rok som tomu úplne podľahol a bonsaje pribúdali. Momentálne mam cca 9ks väčšinou interierovky ale mam aj ex. väčšinou zatiaľ len malé stromčeky ktoré len čakajú,,, Páčia sa skorej malé bonsaje do 30cm také aj vlastním. Postupne popridávam svoje premeny a budem čakat na Vaše rady ale aj kritiky. Okrem bonsajov sa venujem akvaristike, snowboardu a dvom malým deťom . :D

peter G
Reactions:
Dátum registrácie: 30 Aug 2014, 17:34

Príspevok od používateľa peter G »

Ahoj, nejaké mbuny sa ešte nájdu aj u mňa. Vyrábajú mi vodu na zálievku... #:-s
Medzi nohami a snehom mám radšej dve dosky. Nech sa darí.
long live your 盆栽
P.G.

Napísať odpoveď

Návrat na "Členovia"