Prišiel ten čas.
Je to už nejaká doba, ako bolo bonsajforum.sk založené. Pomohlo našej komunite zostať v kontakte, či zdieľať vedomosti a skúsenosti. Neúprosne sa však spôsob interakcie presúva na iné platformy. Vidieť to môžeme na počte nových príspevkov tu oproti https://www.facebook.com/groups/bonsajforum. Väčšina zakladajúcich členov sem už pravidelne nechodí, čo má negatívny dopad na počet a kvalitu odpovedí pre nových členov, resp. začiatočníkov.
Rozhodli sme sa preto, že prevádzkovať toto fórum už nemá zmysel a od leta bude doména presmerovávať na svoj Facebookový náprotivok. Venujte mu prosím tichú spomienku. Vidíme sa!
RastoS & lacike
Je to už nejaká doba, ako bolo bonsajforum.sk založené. Pomohlo našej komunite zostať v kontakte, či zdieľať vedomosti a skúsenosti. Neúprosne sa však spôsob interakcie presúva na iné platformy. Vidieť to môžeme na počte nových príspevkov tu oproti https://www.facebook.com/groups/bonsajforum. Väčšina zakladajúcich členov sem už pravidelne nechodí, čo má negatívny dopad na počet a kvalitu odpovedí pre nových členov, resp. začiatočníkov.
Rozhodli sme sa preto, že prevádzkovať toto fórum už nemá zmysel a od leta bude doména presmerovávať na svoj Facebookový náprotivok. Venujte mu prosím tichú spomienku. Vidíme sa!
RastoS & lacike
Kolko by stal tento stolik s miskou?
-
- Reactions:
- Dátum registrácie: 02 Júl 2014, 16:13
Kolko by stal tento stolik s miskou?
Nazdar,vyrobil som tento stolik s miskou a chcel by som vediet kolko by asi stal v obchode.Mozno sa zacnem venovat aj vyrobe tychto stolikov lebo su strasne drahe a daju sa vyrobit pomerne lacno:)Moj plan je zakomponovat do neho mrtve drevo a niekde pomedzi by som dal moj Brestik,co vy na to? ;)
- lacike
- Reactions:
- Dátum registrácie: 30 Jan 2011, 19:13
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kolko by stal tento stolik s miskou?
Ak by si predaval lacnejsie ako konkurencia (vyrobcov podstavcov na slovensku par mame) alebo ako cinske importy, tak by to mozno stalo za to. Ak by si chcel predavat za rovnaku cenu, tak by si musel niecim vyniknut. Dalsia vec je, ze bonsajistov na Slovensku az tak vela nie je a z nich velka cast podstavce nekupuje, iba ti, co vystavuju napr. na narodnej vystave.
Re: Kolko by stal tento stolik s miskou?
Super robota inak.