Prišiel ten čas.
Je to už nejaká doba, ako bolo bonsajforum.sk založené. Pomohlo našej komunite zostať v kontakte, či zdieľať vedomosti a skúsenosti. Neúprosne sa však spôsob interakcie presúva na iné platformy. Vidieť to môžeme na počte nových príspevkov tu oproti https://www.facebook.com/groups/bonsajforum. Väčšina zakladajúcich členov sem už pravidelne nechodí, čo má negatívny dopad na počet a kvalitu odpovedí pre nových členov, resp. začiatočníkov.
Rozhodli sme sa preto, že prevádzkovať toto fórum už nemá zmysel a od leta bude doména presmerovávať na svoj Facebookový náprotivok. Venujte mu prosím tichú spomienku. Vidíme sa!
RastoS & lacike
Je to už nejaká doba, ako bolo bonsajforum.sk založené. Pomohlo našej komunite zostať v kontakte, či zdieľať vedomosti a skúsenosti. Neúprosne sa však spôsob interakcie presúva na iné platformy. Vidieť to môžeme na počte nových príspevkov tu oproti https://www.facebook.com/groups/bonsajforum. Väčšina zakladajúcich členov sem už pravidelne nechodí, čo má negatívny dopad na počet a kvalitu odpovedí pre nových členov, resp. začiatočníkov.
Rozhodli sme sa preto, že prevádzkovať toto fórum už nemá zmysel a od leta bude doména presmerovávať na svoj Facebookový náprotivok. Venujte mu prosím tichú spomienku. Vidíme sa!
RastoS & lacike
dub
- lacike
- Reactions:
- Dátum registrácie: 30 Jan 2011, 19:13
- Kontaktovať používateľa:
Re: dub
Miska a strom:
Mne sa zda privelka a privysoka k tomu lesiku. Ta vyska misky oproti hrubke kmenov je v nepomere. Skor by to chcelo iba kamennu platnu akurat vo velkosti tej zamachovanej casti.
Samotna miska:
povrch vyzera fajn, ale zda sa mi prilis mohutna a umela. Mozno tam chyba nieco, co narusi to, ze predna stena je v jednej rovine, zatial co spodna a vrchna stena su vo vlne.
Mne sa zda privelka a privysoka k tomu lesiku. Ta vyska misky oproti hrubke kmenov je v nepomere. Skor by to chcelo iba kamennu platnu akurat vo velkosti tej zamachovanej casti.
Samotna miska:
povrch vyzera fajn, ale zda sa mi prilis mohutna a umela. Mozno tam chyba nieco, co narusi to, ze predna stena je v jednej rovine, zatial co spodna a vrchna stena su vo vlne.
diki za tvoj nazor je to fajn vieš ked robiš niečo prvy krat urobyš aj chybi no mne išlo skôr o napad a kreativitu za taku misu by si vysolil neskutočne prachy a mna to stalo 1/2vrecka klebru asi 3 ečka a trocha času
- rasto
- Reactions:
- Dátum registrácie: 09 Máj 2012, 13:05
Co sa tyka proporcii, Lacike ma pravdu. Na taky lesik by to chcelo nieco opticky tensie. Ale zase, ta misa vyzera velmi fajne, rad by som si pozrel nejake detaily, ak by sa Ti podarilo nafotit, potesilo by ma to. Ten lesik v tej miske nakoniec ani nemusi vyzerat zle. Kmene asi tak skoro nezhrubnu, ale ak sa Ti podari trosku zahustit a zvacsit korunu, aby bola vacsia, bude to k tej miske lepsie pasovat. Ak by to bolo moje, nechal by som tie buby poriadne rast...t.j. menej zastipovat, nech sa to troska zvacsi a tym aj priberie.
Nazivo to ani zdaleka nieje take nepomerne a ta miska ta uplne odfajci lebo je fakt premakana .
K tomu nepomeru na fotke prispelo to ze 1- je to fotene zhora 2- je to posadene na kopceku + zamachovane co tomu celemu pridava cca 10 cm na vysku.
K tomu nepomeru na fotke prispelo to ze 1- je to fotene zhora 2- je to posadene na kopceku + zamachovane co tomu celemu pridava cca 10 cm na vysku.
- rasto
- Reactions:
- Dátum registrácie: 09 Máj 2012, 13:05
Ty jo, vdaka za fotecky, miska je super. To je keramika ? Najprv som myslel ze je to nejaka betonovka z mrazuvzdorneho lepidla ála Erik Križovenský, ale toto vyzera super. Ked to troska chyti este machovu patinu, bude to bomba.
- Eduard Novotný
- Reactions:
- Dátum registrácie: 02 Mar 2013, 19:34
Pekné oba duby. Kedy ich dáš zazimovať kolega?