[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Yamadori borovica dvojkmeň - Strana 2 - Bonsaj fórum
ahoj Mimo, je to super. mozno by som este ten sikmy strom o par centy zakratil aby bol vacsi rozdiel medzi velkostami koruny ale to vies vyregulovat aj hmotou, ten lavy by mal mat mensiu/lahsiu korunu kedze je utlacany.
Inak, kopirovat prirodu je fajn ale aj priroda vie vyprodukovat nie pekne veci niekedy ;)
Na prvy pohlad vyzera fajn, ale ked sa na ten dvojstrom pozriem blizsie, tak najma ten pravy kmen vyzera dost dvojrozmerne - z pohladu spredu idu vetvy len doprava a dolava. Nema to hlbku.
Ahojte.
Samozrejme že obrast sa ešte doopestováva a bude viac aj hore - ale kmeň sa nechystám veľmi zakrývať- nemám rád zelené helmy - a viditeľné konáre a kmeň aj vyššie mi prídu viac prirodzené - minimálne mne sa to tak viac páči a tento strom robím pre svoju zbierku takže sa snažím aby lahodil hlavne môjmu oku
Náklony už meniť nebudem, akurát by som ho posadil hlbšie do tej misky od Ivet Mikešovej.
Jasné, nikto... teda aspoň ja som nehovoril o žiadnej helme. To by nešlo ani k pekným a štíhlym kmeňom. Skús nájsť rozdiel medzi ľavou a pravou korunou. Tam je to. Kmeň kde tu zľahka prekrytý obrastom. Helma nijé!