Caute,
kedze aj ja som kedysi davnejsie podlahol osialu lacnych baumaxoviek, tak pridam jednu, na ktorej som sa ucil. Najskor trpela a potom sme nasli spolocnu rec, tak som si povedal, ze vyskladam poriadnu strukturu, co sa tyka hrubky aj pozicie.
Od minuleho roku je v zmeske terramol+zeolit a takto vyzera teraz, ked som cistil velku podmnisku so zeolitom v okne:
Prišiel ten čas.
Je to už nejaká doba, ako bolo bonsajforum.sk založené. Pomohlo našej komunite zostať v kontakte, či zdieľať vedomosti a skúsenosti. Neúprosne sa však spôsob interakcie presúva na iné platformy. Vidieť to môžeme na počte nových príspevkov tu oproti https://www.facebook.com/groups/bonsajforum. Väčšina zakladajúcich členov sem už pravidelne nechodí, čo má negatívny dopad na počet a kvalitu odpovedí pre nových členov, resp. začiatočníkov.
Rozhodli sme sa preto, že prevádzkovať toto fórum už nemá zmysel a od leta bude doména presmerovávať na svoj Facebookový náprotivok. Venujte mu prosím tichú spomienku. Vidíme sa!
RastoS & lacike
Je to už nejaká doba, ako bolo bonsajforum.sk založené. Pomohlo našej komunite zostať v kontakte, či zdieľať vedomosti a skúsenosti. Neúprosne sa však spôsob interakcie presúva na iné platformy. Vidieť to môžeme na počte nových príspevkov tu oproti https://www.facebook.com/groups/bonsajforum. Väčšina zakladajúcich členov sem už pravidelne nechodí, čo má negatívny dopad na počet a kvalitu odpovedí pre nových členov, resp. začiatočníkov.
Rozhodli sme sa preto, že prevádzkovať toto fórum už nemá zmysel a od leta bude doména presmerovávať na svoj Facebookový náprotivok. Venujte mu prosím tichú spomienku. Vidíme sa!
RastoS & lacike
baumaxova
- lacike
- Reactions:
- Dátum registrácie: 30 Jan 2011, 19:13
- Kontaktovať používateľa:
Re: baumaxova
sak je pod obrazkom napisane, ze tahune. Chcem spravit hrube kostrove vetvy a potom na nich jemne vetvenie. Sak vies, ze sagerecia velmi vyrazne nehrubne, tak treba velmi dlhe. No a okrem toho to pomohlo dobremu a rychlemu prekoreneniu ;)
no ešte taký rok a budeš mať ťahúň zo 6 poschodia paneláka až dole
, ale nie super ja tak mám caragonu spinosu

Ostávam s pozdravom
平和と調和 の道
平和と調和 の道
- rasto
- Reactions:
- Dátum registrácie: 09 Máj 2012, 13:05
Lacike celkom slušná. Ja som to už s mojou vzdal, viac som sa trápil ako tešil, asi to cítila, tak odišla do večných lovíšť.
Ako dlho ju už pestuješ? Moja bola asi takto hrubá, ale mal som ju cca 12-13 rokov, od úplného fúzika, z odrezku.
Ako dlho ju už pestuješ? Moja bola asi takto hrubá, ale mal som ju cca 12-13 rokov, od úplného fúzika, z odrezku.
- lacike
- Reactions:
- Dátum registrácie: 30 Jan 2011, 19:13
Ja ju mam nejake 2 roky asi, od minuleho roku v tom tegliku a zapacilo sa jej 

- Mimo
- Reactions:
- Dátum registrácie: 15 Mar 2016, 09:51
Ahoj Lacike, žije ešte?